På årets Copenhell lavede jeg et personligt projekt omhandlende ægte og dedikerede metal fans med fan tatoveringer. Jeg havde via Facebook fået kontakt til en masse festivaldeltagere med fan tatoveringer, og i samarbejde med dem lavede jeg en stribe dobbeltportrætter: Et klassisk headshot af personen og et billede af deres tatovering.

Jeg ville på denne måde skabe en serie portrætter af virkelig dedikerede fans – for man kan vel ikke forestille sig nogen mere rendyrket fandyrkelse end at lade sig udsmykke med navne, logoer eller billeder af sine idoler.

Jeg valgte at skyde billederne uden nævneværdig instruktion, da jeg gerne ville have at de medvirkende blot var dem selv.

Her ser I resultatet af projektet:

I øvrigt kan I finde flere billeder fra Copenhell her: Copenhell 2019

Close Menu