Onsdag den 12. februar 2020 kl. 17:30 til 21:30

 

Copenhagen Light Festival finder sted fra den 1. til den 23. februar 2020 – og det er en fantastisk mulighed for at skabe nogle spændende billeder i aftentimerne hvor forskellige lys installationer kan ses rundt omkring i byen.

Så hvis du har lyst til at prøve kræfter med fotografering når solen er gået ned og samtidig få nogle billeder der er lidt ud over det sædvanlige er kurset her måske noget for dig.

Vi vil arbejde med fotografering af både mennesker og miljø efter mørkets frembrud. Du vil lære noget om brugen af ND filtre og hvordan de kan ændre udtrykket i dine billeder og hvordan du med en kombination af lang lukkertid og flash kan fryse en bevægelse samtidig med at din baggrund bliver “tværet ud”. 

Vi mødes kl. 17:30 på hjørnet af Strøget og Kongens Nytorv, og bevæger os derefter rundt i byen til nogle af festivalens installationer.

Medbring kamera og stativ – og meget gerne også en flash.

 

Lysfest

Pris kr. 800,00

Kurset gennemføres kun hvis der er mindst 3 deltagere og højeste deltagerantal er 8.

Tilmelding sker ved at sende en mail til stefan@stilfoto.dk, Herefter vil du modtage en bekræftelse på din tilmelding og kursets pris bedes overført via Mobile Pay til telefon nummer 5189 7827 indenfor 3 dage.

Ved afbud indtil 30 dage før kurset tilbagebetales 50% af kursusprisen. Ved senere afbud sker der ingen tilbagebetaling.

 

 

Invalid Displayed Gallery

 

Close Menu