Søndag den 15. januar kl. 11:00 til 16:00

Hvad betyder PPI og DPI? Hvad er en ICC profil? Hvordan skalerer jeg mit billede til en bestemt størrelse print? Hvad betyder sRGB og Adobe RGB og hvornår skal jeg bruge hvad? Hvordan ændrer jeg farveprofil på mit billede?

Er du en af de mange der kæmper med nogle af ovenstående spørgsmål omkring udprintning af billeder, ja så er kurset her måske lige noget for dig.

På kurset lærer du hvordan du skalerer dine billeder til print, hvad du skal være opmærksom på i forhold til farve- og ICC profiler. Vi kigger på hvorfor kalibrering af skærm er vigtig og hvordan det kan gøres. Kalibrering af printer vil også være en del af kurset.

Vi ser på udprintning både fra Lightroom og fra Photoshop. Vi printer på en Canon Pixma Pro-1 printer, men du kan selvfølgelig sagtens deltage selvom du har en anden type printer derhjemme. Det vil også være muligt for deltagerne at få printet et par af deres egne billeder i formater op til A3+ (Pris for materialer til dette afregnes på dagen).

Kurset henvender sig først og fremmest til dem der selv har en fotoprinter eller overvejer at anskaffe sig en. Der er dog meget af indholdet der også er relevant for dig der sender dine billeder til print “ude i byen”.

 

Kurset afholdes på adressen:

Stefan Nielsen
Vinkelager 23, 4
2720  VanløseCanon-Pro-1

Pris kr. 750,00 inklusive kaffe, te, vand og frugt

Kurset gennemføres kun hvis der er mindst 3 deltagere og højeste deltager antal er 6.

 

Tilmelding sker ved at sende en mail til stefan@stilfoto.dk, Herefter vil du modtage en bekræftelse på din tilmelding og kursets pris bedes overført via Mobile Pay til telefon nummer 5189 7827 indenfor 3 dage.

Ved afbud indtil 30 dage før kurset tilbagebetales 50% af kursusprisen. Ved senere afbud sker der ingen tilbagebetaling.

 

Close Menu