Composite – Det konstruerede Billede, Lørdag/søndag den 29. – 30. august 2020. Begge dage fra kl. 10 til 16:30

 

Et foto fortæller altid sandheden – eller gør det? Hvad hvis den historie du vil fortælle er umulig at fange i et enkelt skud – eller du måske bare har lyst til at skabe et billede udfra din fantasi?
 
Det er her composite billeder eller sammensatte billeder bliver interessant. Kunsten at sammensætte et færdigt billede af elementer fra andre billeder er noget der har eksisteret siden fotografiets barndom, men det er blevet endnu nemmere og meget mere almindeligt i dag, hvor vi har computer og billedbehandlingsprogrammer til rådighed. På kurset lærer du hvordan du kan sammensætte nye billeder fra allerede eksisterende ved hjælp af Photoshop. Du lærer om forskellige værktøjer og teknikker i Photoshop: Masker, lag, blandingstilstande, toning og meget mere.
 
Du behøver ikke at være mester i Photoshop for at være med, men et grundlæggende kendskab til programmet, specielt lag og masker, er nødvendigt.
 
Kurset afholdes på adressen:

Stefan Nielsen
Vinkelager 23, 4
2720  Vanløse

 

 
 

Pris kr. 1.350,00 inklusive kaffe, te, vand og frugt

Kurset gennemføres kun hvis der er mindst 3 deltagere og højeste deltager antal er 5.

Tilmelding sker ved at sende en mail til stefan@stilfoto.dk, Herefter vil du modtage en bekræftelse på din tilmelding og kursets pris bedes overført via Mobile Pay til telefon nummer 5189 7827 indenfor 3 dage.

Ved afbud indtil 30 dage før kurset tilbagebetales 50% af kursusprisen. Ved senere afbud sker der ingen tilbagebetaling.

TILBUD: Ved samtidig tilmelding til Photoshop kurset 22. – 23. august og til Composite kurset 29. – 30. august får du begge kurser for 2.200 kr. – du sparer altså 500 kr.

 
 
Close Menu