Torsdag den 12. januar, torsdag den 19. januar og torsdag den 26. januar kl. 17:00 til 20:30

 

Der er ingen tvivl om at Lightroom er et fantastisk program – både til at holde styr på dine billeder og til at behandle dine Raw billeder. Men får du nok ud af programmets muligheder?

På dette kursus er fokus på de mere avancerede muligheder i Lightrooms redigeringsmodul, bl.a. vil du blive fortrolig med alle de måske noget oversete funktioner der ligger i penselværktøjet. Du vil lære hvordan du selv kan lave pensel presets til forskellig typer af selektiv redigering på eksempelvis portrætter. Du vil på kurset få en række af mine foretrukne presets til både generel redigering og selektiv redigering med penselværktøjet og de graduerede filtre.

Der er dog ind i mellem siturationer, hvor Lightrooms indbyggede værktøjer ikke rækker til det resultat der ønskes, og derfor vil en del af kurset også dreje sig om, hvordan funktionaliteten kan udvides med forskellige tilføjelsesprogrammer (PlugIns). Her vil jeg specielt fokusere på mulighederne i PlugIns fra Nik Collection og fra On1.

Så vil du gerne kunne mere i Lightroom er dette måske et kursus for dig.

 

Kurset afholdes på adressen:

Stefan Nielsen
Vinkelager 23, 4
2720  Vanløse

Pris kr. 950,00 inklusive kaffe, te, vand og frugt

Kurset gennemføres kun hvis der er mindst 3 deltagere og højeste deltager antal er 6.

Tilmelding sker ved at sende en mail til stefan@stilfoto.dk, Herefter vil du modtage en bekræftelse på din tilmelding og kursets pris bedes overført via Mobile Pay til telefon nummer 5189 7827 indenfor 3 dage.

Ved afbud indtil 10 dage før kursus start tilbagebetales 50% af kursusprisen. Ved senere afbud sker der ingen tilbagebetaling.

Close Menu