Tirsdag den 11. august fra kl. 17:00 til 22:00

Mange tænker måske først og fremmest at flash eller speedlites er noget man bruger indendørs når der ikke er så meget lys – men de kan bruges til meget mere end det. På kurset her lærer du hvordan du kan arbejde med din Speedlite udendørs til at skabe spændende billeder med en blanding af flash og det almindelige lys der er til rådighed. 

Du kommer til at arbejde med flashen væk fra kameraet og du lærer hvordan du ved hjælp af modifiers kan skabe lige præcis det lys du har lyst til. Vi kigger også på hvordan farvede filtre på flashen kan bruges til dels at afbalancere forskellige farvetemperaturer, og dels til at skabe spændende effekter.

Vi starter indendørs med lidt teori og derefter går vi ud i det fri og arbejder med kamera og flash.

Du skal medbringe dit kamera, Speedlite og gerne triggere til at fjernløse med. Hvis du endnu ikke har anskaffet flash og vil det være muligt at låne her. Gør venligst opmærksom på om du skal låne allerede ve tilmeldingen. Du er også meget velkommen til at kontakte mig, hvis du gerne vil have lidt tips til hvilken speedlite du evt. skal anskaffe dig.

Udover prisen for kurset (kr. 800,00) skal der på dagen betales kr. 100 – 200 til model. Beløbet vil afhænge af deltagerantallet.

 

 

Kurset afholdes på adressen:

Stefan Nielsen
Vinkelager 23, 4
2720  Vanløse

Pris kr. 800,00 inklusive kaffe, te, vand og frugt

Kurset gennemføres kun hvis der er mindst 3 deltagere og højeste deltagerantal er 5.

Tilmelding sker ved at sende en mail til stefan@stilfoto.dk, Herefter vil du modtage en bekræftelse på din tilmelding og kursets pris bedes overført via Mobile Pay til telefon nummer 5189 7827 indenfor 3 dage.

Ved afbud indtil 30 dage før kurset tilbagebetales 50% af kursusprisen. Ved senere afbud sker der ingen tilbagebetaling.

Close Menu